Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

ЕдКемп проводить заняття для вчительства, учнівства і батьківства – розклад

Опубликовано 29.03.2022

ЕдКемп Україна опублікував розклад занять на 28 березня – 3 квітня.

Ресурсні зустрічі для вчительства

Напрям 1. “Ресурсність і підтримка”

Де: ютуб-канал ЕдКемпу

Коли: Щодня (включно з вихідними) з 8:30 до 8:50 та з 21:00 до 21:20.

“Це – Ваша психологічна підтримка в умовах воєнного стану. Вона покликана зберегти психічне здоров’я освітян та відновити ресурсність психіки, сформувати її адаптаційні механізми, та дозволити опанувати техніки самопідтримки та підтримки учнівства”, – зазначають в організації.

Напрям 2. “Інклюзія не ілюзія” (також може бути цікавим для батьківства)

Де: ютуб-канал ЕдКемпу

Коли: Щовівторка й щоп’ятниці з 20:00 до 20:45

“Це – професійна підтримка вчительства й батьківства України щодо адаптації дітей з особливими освітніми потребами в умовах воєнного стану. Тут ми хочемо надати й розвинути Ваші знання щодо особливостей організації освітнього процесу та життєдіяльності дітей, надати практичні рекомендації щодо алгоритмів дій у критичних ситуаціях”, – пояснюють в ЕдКемпі.

Заняття для учнівства

Мала EdCamp-академія

Це пізнавально-розвивальні заняття для дітей різного віку, зокрема тих, які виїхали за кордон. У розкладі зазначені всі активності та вік, на який вони розраховані. Якщо вік не вказаний — отже, запрошуються всі охочі.

Де: ютуб-канал ЕдКемпу

Коли: щодня (включно з вихідними) з 9:30 до 19:30.

  • “Українська для всіх” – діти закріплять та поглиблять знання з української мови, розвинуть навички розв’язання тестових завдань з української мови, надолужимо навчальну програму з предмета.
  • “ПізнавайКа” для учнів 1–4 класів – мультипредметні заняття.
  • “Цікава математика” для 1–4 класів – заняття з арифметики та логіки в ігровій формі, побудовані на практико-орієнтованих завданнях, пов’язані з програмним матеріалом.
  • “Надолужимо математику” – заняття з окремих тем математики, які будуть цікаві учнівству різних вікових груп, аби надолужити програмний матеріал та удосконалити математичні навички.
  • “Уроки громадянина” – розвивальні заняття для молодших та старших школярів із доброчесності, формування людських цінностей і громадянської позиції.
  • “Час коду” — для учнівства 1–4 та 5–9 класів із логіки, алгоритмізації та програмування.
  • “Хімія речей: дослідження доказів” – майже детективні історії для учнівства 5–9 класів, пов’язані з хімією навколо нас.
  • “Фізика і лірика” для учнів 5–9 класів – заняття, які закохають із першого погляду у фізику не як науку, а як природу існування всього у світі.
  • “Арт” – простір дитячої творчості та креативності, який є терапією для душі та розуму, організований фаховими арттерапевтками та практичними психологинями.
  • “Science4us” для учнівства 3–5 класів – STEM-уроки для майбутніх науковців і науковиць, дослідників і дослідниць, винахідників і винахідниць.
  • “Англійська мова” для 1–2, 3–4 та 5–6 класів.
  •  Щоденні ранкова й обідня руханки.

Для батьківства

Телеграм-канал “Дорослі в ресурсі заради дітей”

У цьому каналі надають практичні поради та інструменти, які допоможуть не “загубити” дітей під час війни, налагодити комунікацію, відволіктися від тривожних подій та зблизити батьків і дітей.

Повний розклад занять для всіх учасницьких груп доступний за покликанням.

Нагадаємо, команда ГО “Смарт освіта”  запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина долучилася до таких зустрічей, долучайтеся до телеграм-каналу. В ньому регулярно з’являються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні.

Окрім того, організація запустила щотижневі онлайн-практикуми зі сімейною та дитячою психологинею Світланою Ройз.

Також сайт “Нова українська школа” збирає фотогалерею домашніх улюбленців, які підтримують дітей та дорослих у ці важкі часи. Перша добірка історій тут.

Також ми сайт НУШ збирає запитання до психологині Світлани Ройз: відповімо під час трансляцій.

За інформацією https://nus.org.ua