Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Працюємо разом!

Опубликовано 15.09.2022

У рамках співпраці з Інклюзивно-ресурсним центром м. Прилуки (директор Вікторія Кабанець) 14-15 вересня 2022 року консультанти «Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників» Тетяна Зубко та Тетяна Караулова взяли участь у ІІІ засіданні семінару-практикуму «Гартування через навчання. Від «Чому?» до «Як?» для асистентів вихователів ЗДО та асистентів вчителів ЗЗСО.

Тетяна Зубко ознайомила учасників зібрання з основними завданнями організації освітнього процесу в інклюзивних групах закладу дошкільної освіти. Пріоритетності в цьому питанні набувають варіативні моделі організації освітнього процесу із застосуванням сучасних технологій, освітніх програм, послуг, предметно-ігрового обладнання. Консультант звернула увагу на облаштування освітнього середовища та створення безпечних умов перебування всіх учасників освітнього процесу під час воєнного стану не лише у вікових групах, а й в укритті, презентувала посібник для педагогів закладів дошкільної освіти «Середовище, що належить дітям».

Тетяна Караулова розкрила питання організації освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами закладів загальної середньої освіти у 2022-2023 навчальному році, акцентувала увагу на запровадженні нового Державного стандарту базової середньої освіти, який є логічним продовженням Державного стандарту початкової освіти та реформи загальної середньої освіти «Нова українська школа». Консультант наголосила на проведенні комплексно-педагогічної оцінки дітей, організації дистанційного навчання для дітей з ООП в умовах воєнного стану.