Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників інформує

Опубликовано 22.06.2022

Редакційною командою Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників підготовлено шостий випуск електронного видання Центру «Професійний вектор».

Газета виконана у теплих зелених кольорах, адже переважна змістова частина видання присвячена впровадженню реформ Нової української школи, візитною карткою якої є зелена колірна гама офіційних логотипів.

У першій колонці директорка Центру Світлана Чернякова означила конкретні кроки, які повинна зробити команда (ефективна!) в закладі освіти, що і стане потім запорукою успіху впровадження Державного стандарту базової середньої освіти.

Динамічним  інструментом для співпраці Прилуцького центру ПРПП із вчителями-предметниками став розроблений Центром проєкт «Організаційно-методичний інструментарій для педагогів по впровадженню Державного стандарту базової середньої освіти на засадах Нової української школи». В окремій статті висвітлено, що зроблено та яким чином це допоможе освітянам ефективно планувати та здійснювати свою діяльність для успіху реформи.

Для молодих спеціалістів буде цікавим допис про педагогічну інтернатуру, яка стартує у закладах загальної середньої освіти з нового навчального року.  

На двох шпальтах газети викладено матеріали проведеної 16 червня 2022 року Прилуцьким центром ПРПП педагогічної конференції «Нова українська школа: успіхи та виклики впровадження у практику роботи початкової школи закладів загальної середньої освіти міста».

Уже традиційно читачі матимуть можливість ознайомитися із цікавим досвідом роботи з дошкільнятами.

Про простий спосіб поліпшення емоційного здоров’я за допомогою «квіткової терапії» читачі прочитають у постійній рубриці «Психологічна підтримка», яку веде психолог Центру Ірина Огорілко.

Автори видання сподіваються, що запропоноване завдання рубрики «Розумовий фітнес» викличе у читачів бажання поринути у спогади власного дитинства. І це стане для них ресурсним ковтком позитиву.  

Читайте нас за посиланням: http://pcprpp.uopmr.gov.ua/elektronna-gazeta-profesiyniy-vektor 

КУ «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників»