Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

В Україні стартував проєкт психологічної підтримки «Поруч»

Опубликовано 22.03.2022

В Україні запустили проєкт психологічної підтримки «Поруч» для підлітків і батьків, чиє звичне життя зламала війна.

Участь у проєкті передбачає роботу груп психологічної підтримки, у яких психологи будуть допомагати офлайн і онлайн, щоб досвід громадян України не залишився непереборною травмою на все життя.

Під час зустрічей підлітки зможуть поділитися переживаннями про події, відчути підтримку інших учасників групи та фахівців, а також знайти способи, як підтримувати себе та близьких у складні часи, побути в спільноті людей, які розуміють і підтримують одне одного.

Дорослі учасники обговорюватимуть, зокрема, як підтримати себе та близьких, як керувати емоціями в складні часи, як вгамувати біль і знайти себе в нових життєвих умовах, як планувати в часи невизначеності та де знайти ресурси для цього.

Онлайн-зустрічі груп відбуватимуться в ZOOM. У кожній із них буде не більш як 10 учасників і ведучий-психолог.

Участь у групах безоплатна. Час зустрічей буде узгоджено з кожним учасником.

Організатори проєкту також закликали професійних психологів долучатись до проєкту. Переглянути вимоги та заповнити заявку на участь можна за посиланням.

Освіта.ua