Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

В УЦОЯО розповіли як і коли можна зареєструватися на НМТ-2023 році: деталі

Опубликовано 06.03.2023

В Україні реєстрація на національний мультипредметний тест розпочнеться онлайн у квітні на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Про це повідомила заступниця директора УЦОЯО Тетяна Вакуленко у інтерв'ю "Укрінформу", пише Рубрика.

Вона наголошує, що реєстрація буде безпаперовою, тобто учасникам доведеться завантажити свої документи в спеціальний сервіс, і не треба буде надсилати їх звичайною поштою.

"Після цього кожний учасник або учасниця отримає доступ до своєї інформаційної сторінки на сайті УЦОЯО. Ця сторінка буде нашим основним інформаційним порталом для учасника", – наголосила Тетяна Вакуленко.

На інформаційній сторінці учасника буде відображатися вся інформація про те де, коли і як буде проходити тестування.

В УЦОЯО додають, що основна сесія тестування буде проходити у червні. А наприкінці місяця або на початку липня – відбудеться додаткова. Взяти участь у ній зможуть вступники, які з поважних причин не пройшли тестування під час основної сесії.

Зі слів заступниці директора УЦОЯО, як і минулого року, результати учасники НМТ-2023 зможуть дізнатися відразу в своєму тестовому середовищі. Тобто, коли закінчується час або всі завдання виконані, на екрані з'являється кількість тестових балів за кожен предмет.

"Демонстраційні варіанти з усіх предметів НМТ ми оприлюднюємо у себе на сайті. Це буде і ПДФ, і онлайн-версія для учасників, у яких є можливість працювати в інтернеті", – каже Тетяна Вакуленко.

Також учасники зможуть проходити тести в онлайн-тестувальнику, перевірити себе і зрозуміти, над чим ще треба попрацювати.

Нагадаємо, вже доступний демонстраційний тест з української мови та математики.

Далі, зі слів заступниці директора УЦОЯО, опублікують тест з Історії України та інших предметів, які є в переліку.

За матеріалами https://rubryka.com