Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Консультування молодого педагога

Опубликовано 24.11.2022

Успішна педагогічна діяльність сучасного молодого педагога залежить не тільки від його професійної підготовки і особистих якостей, а й від належної організації консультативної методичної допомоги та наставництва. В цьому навчальному році «Віртуальну школу молодого педагога» відвідує інструктор з фізичної культури закладу дошкільної освіти № 19 Іващенко Марина.

Для реалізації поставлених перед собою завдань молодий педагог звернулась за допомогою до консультанта Центру професійного розвитку педагогічних працівників Тетяни Зубко. 24.11.2022 року в ході зустрічі  консультант проконсультувала як організувати роботу, щоб на все вистачало часу за допомогою основ тайм-менеджменту. Марина отримала відповіді на актуальні для неї питання: розроблення індивідуальної траєкторії професійного розвитку, володіння різними сучасними педагогічними технологіями, методиками, прийомами успішного навчання й виховання дошкільників; формування стійких професійних цінностей та компетентностей; практичне використання сучасних методик виховання для формування у здобувачів освіти здоров’язбережувальної компетентності.

Дане педагогічне шефство містило ряд порад, які стануть у нагоді та професійному зростанні молодого інструктора з фізичної культури.