Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Що цікавого у третьому випуску електронного видання Прилуцького центру ПРПП «Професійний вектор»

Опубликовано 27.09.2021

У вересні 2021 року вийшов третій випуск електронної газети «Професійний вектор», яку видає КУ «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Що цікавого є у цьому номері для педагогічних працівників Прилук і не тільки? Вересневий номер майорить кленовим листям, на фоні якого для прилуцьких освітян лунають вітальні слова з професійним святом – Днем працівників освіти. Слова вдячності від Центру професійного розвитку педагогічних працівників своїм справжнім партнерам – тим педагогам, які активно долучалися до роботи з професійного розвитку педагогічних працівників міста.

Сердечні вітання та святкові щирі побажання передає освітянам Прилук міська організація Профспілки працівників освіти і науки України.

Для тих наших читачів, кому цікаво, хто такий менеджер освіти і яким він має бути, пропонуємо інтерв'ю із Олександром Правосудом, який нещодавно очолив галузь освіти м. Прилуки. Новий керівник управління освіти був відвертим та позитивно налаштованим. Тож інтерв’ю прочитати варто. Сподіваємося, що це допоможе читачам розгледіти у новопризначеному начальнику не лише досвідченого управлінця, але й цікаву особистість.

Як і у попередніх номерах електронного видання, ми підготували матеріал про молодих педагогів, про їхній шлях в учительство, про наставництво, бо хто, як не педагогічна молодь, потребує особливої уваги, професійної та психологічної підтримки.

Дистанційне навчання уже стало окремою формою навчання в умовах адаптивного карантину. Організовуємо якісно дистанційне навчання – саме цій темі присвячена ціла сторінка нашого видання. Для читачів підготовлено матеріал про елементи дистанційної системи навчання: використання різних форм дистанційної комунікації між учасниками освітнього процесу, програми для перевірки знань (тестування), хмарні сервіси, створення тестів за допомогою Google Forms.

Слова-відгадки кросворду із постійної рубрики «Розумовий фітнес» – прізвища людей, які зробили помітний внесок у розвиток педагогічної науки.

Ключове слово означає поняття, яке тісно пов'язане з поняттям людини, індивіда та індивідуальності.

Психологічно підтримає наших читачів матеріал «Що ви знаєте про щастя?» Ця тема обрана не випадково. Адже номер вважаємо святковим, а свято – це коли людина почувається щасливою, забуває на мить про турботи та проблеми і просто насолоджується життям.

Електронне видання «Професійний вектор» – видання для педагогів і про  педагогів. Тож Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників запрошує успішних педагогів, які мають власний погляд на процес впровадження освітніх реформ, ділитися позитивним досвідом своєї професійної діяльності на шпальтах газети «Професійний вектор».

Випуск № 3

КУ «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників»