Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Вебінар «Роль соціальних мереж у професійному розвитку педагогічних працівників»

Опубликовано 28.03.2024

У рамках договору про наукове співробітництво між Центральним інститутом післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України та КУ «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» з метою здійснення науково-дослідної роботи кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО ДЗВО «УМО» за темою «Теоретико-методичні засади професійного розвитку педагогічних і науково-педагогічних працівників в умовах відкритого університету післядипломної освіти» 27 березня 2024 року для педагогічних працівників м. Прилуки був проведений вебінар «Роль соціальних мереж у професійному розвитку педагогічних працівників». Спікер: Шабала Юлія Анатоліївна, доктор філософії, доцент кафедри філософії і освіти дорослих ЦІПО ДЗВО "Університет менеджменту освіти" НАПН України.

Актуальність теми «Роль соціальних мереж у професійному розвитку педагогічних працівників» очевидна в сучасному світі, де технології активно впроваджуються у всі сфери життя. Використання соціальних мереж в професійному розвитку педагогічних працівників дозволяє їм отримувати доступ до актуальної інформації, обмінюватися досвідом з колегами, знаходити нові методи навчання, а також підвищувати власну кваліфікацію за допомогою онлайн-курсів та вебінарів. Завдяки цьому вчителі можуть стежити за останніми тенденціями в освіті, покращувати свою роботу і сприяти більш якісному навчанню здобувачів освіти.

Зміст вебінару був спрямований на розвиток професійної компетентності педагогічних працівників щодо теоретичних і практичних аспектів ефективного використання соціальних мереж для професійного розвитку педагогічних працівників.

У ході проведення заходу Юлія Анатоліївна ознайомила педагогічних працівників із роллю соціальних мереж для професійного розвитку, перевагами та недоліками використання соцмереж у професійній діяльності, головними трендами соцмереж у 2024 році, основними можливостями та ресурсами соціальних мереж, що сприяють професійному розвитку педагогічних працівників, успішними практиками педагогів у соцмережах.

Координаторами проведення вебінару були консультанти Прилуцького ЦПРПП Людмила Гапченко та Дмитро Клугман.