Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Засідання спільноти учителів історії та правознавства

Опубликовано 26.08.2022
Учителі громадянської та історичної освітньої галузі зібралися 26 серпня 2022 року в Прилуцькій ЗОШ І-ІІІ ст. №3 імені С.Г. Шовкуна на традиційні серпневі зустрічі. Ніна Лобода, консультант Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників, проінформувала учасників засідання про нові нормативні документи для організації освітнього процесу в 2022-2023 навчальному році, надала методичні рекомендації щодо викладання історії, правознавства та громадянської освіти за новими оновленими програмами.
Багато запитань виникло в педагогів щодо роботи в 5 класах за новим Державним стандартом НУШ. Учитель Прилуцького Ліцею №7 Олена Мандзюк в минулому навчальному році уже працювала за новими програмами, тому радо відповіла на поставлені питання та поділилася набутим досвідом з колегами. Активну участь в роботі засідання спільноти взяли Людмила Кобзиста, учитель ЗОШ І-ІІІ ст. №12 та Алла Барабаш, учитель ЗОШ І-ІІІ ст. №13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського.
Сьогодні перед учителями громадянської та історичної освітньої галузі стоїть надважливе завдання: формувати в української учнівської молоді патріотизм, усвідомлення загальнолюдських цінностей та несприйняття імперської та шовіністичної ідеології. Побажаємо їм успіхів у втіленні поставлених завдань!