Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Опубликовано 21.03.2023

Сьогодні пропонуємо потенційним учасникам тестування виконати завдання  з англійської мови.

Онлайновий тест  із цього предмета вже доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за посиланням

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета. 

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном ー завантажте файл із  демонстраційним варіантом тесту з англійської мови на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними. 

Зауважте, що в тестах з іноземних мов на реальному тестуванні не буде завдань з відкритою формою відповіді, як не буде і завдань з аудіювання. 

Принагідно зазначимо: Український центр оцінювання якості освіти розвиває власну тестову платформу, тож у майбутньому подібні завдання обов’язково стануть  доступними й на ній.

Нагадуємо: УЦОЯО вже підготував демонстраційні варіанти завдань з обох предметів обов’язкового блоку НМТ: 28 лютого на нашому сайті було розміщено демонстраційний варіант завдань з української мови, 4 березня ー з математики, 13 березня ー з історії України, 16 березня ー з фізики.

Продовжуйте стежити за новинами на нашому сайті ー так ви зможете якнайшвидше дізнаватися актуальну інформацію про НМТ і краще підготуватися до нього.

За матеріалами https://testportal.gov.ua