Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Інноваційні підходи до викладання уроків фізичної культури

Опубликовано 31.10.2023

31 жовтня 2023 року відбувся онлайн семінар-практикум для вчителів фізичної культури з теми «Інноваційні підходи до викладання варіативних модулів на уроках фізичної культури в Новій українській школі».

Консультант Прилуцького ЦПРПП Тетяна Караулова акцентувала увагу вчителів фізичної культури на їх інноваційну діяльність, на впровадження та використання інноваційних технологій, які дають можливість встановити в своїй роботі різні форми взаємодії «учитель-учень», що забезпечить вчителеві спрогнозувати позитивне ставлення учнів до уроку фізичної культури та спорту.

В ході семінару вчителі фізичної культури ділилися досвідом впровадження інноваційних підходів до викладання варіативних модулів на уроках.

Геннадій Кожевніков, учитель Прилуцького ліцею 5 імені В.А. Затолокіна, презентував досвід впровадження нових модулів на уроках фізичної культури НУШ у 6 класі, зокрема Доджбол, Настільний теніс та COOL GAMES. Учитель також поділився інформацією про участь шестикласників в Україно - Швейцарському проєкті # BE ACTIVE.

Валентина Нагорна, учитель Прилуцького ліцею № 2, поділилася досвідом використання платформи «Активні парки», «Спорт заради розвитку», додатків і чатів Wordwal, Learning Apps, Kfvs, Junior Fun Up під час вивчення обраних учнями варіативних модулів на уроках фізичної культури при змішаній формі навчання.

В ході спілкування педагоги зробили висновок, що етапно організована інноваційна система фізичного виховання з використанням нетрадиційних форм, методів фізичного виховання та різних технологій забезпечує ефективне формування у школярів позитивної мотивації до здорового способу життя.