Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Методичний івент для спільноти вчителів мистецької та технологічної галузей «Досвід – пошук – результат»

Опубликовано 13.06.2023

13 червня 2023 року на базі Прилуцького Центру творчості дітей та юнацтва для спільнот вчителів мистецької та технологічної галузей відбувся методичний івент «Досвід – пошук – результат».

Традиційно, по завершенню навчального ЦТДЮ організовує звітну виставку художньо-творчої діяльності вихованців та викладачів. У цьому році вона представлена творчими роботами, які присвячені Україні, українському народу, його героїзму та незламності «Живи Україно, живи для краси….»

Цьогоріч виставка представлена більше ніж 300 роботами в різних техніках декоративно – ужиткового та образотворчого мистецтва: нитковий живопис, вишивка хрестиком, кінусайга, макраме, ліпка, флористика, лонгстріч, коврова вишивка, валяння, в’язання, картини з кукурудзяного листя, картини за мотивами творчості Марини Примаченко та самчиківського розпису, малюнки пастеллю, легким пластиліном, аквареллю та гуашшю, вироби з фетру, джутової нитки та газетної лози, декоративний розпис. Учасники спільнот мали можливість не просто споглядати чудові роботи, а й ознайомитися з новими техніками їх виконання.

Суспільна потреба спонукає сучасний освітній заклад до пошуку нових педагогічних ідей, технологій, методів та підходів до поширення передового педагогічного досвіду.

У ході заходу педагоги обмінялись досвідом роботи та своїми враженнями від побаченого.

Координатором проведеного методичного івенту «Досвід – пошук – результат» була Гапченко Людмила, консультант КУ «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Прилуцької міської ради.

Велика вдячність адміністрації та педагогам ЦТДЮ за надану можливість проведення івенту, за багатство вражень, набутий досвід та гарний настрій!