Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Міські панельні онлайн-зустрічі педагогічних працівників

Опубликовано 21.08.2023

З метою підготовки педагогічних працівників закладів освіти м. Прилуки до нового 2023-2024 навчального року Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників запланував проведення дводенних міських панельних зустрічей педагогічних працівників 21 та 22 серпня 2023 року у форматі організації роботи чотирьох панелей, а саме: інформаційної, дискусійної, практичної та тренінгової. Але остання тренінгова панель для практичних психологів та соціальних педагогів у зв’язку із безпековою ситуацією була змінена на інформаційну панель та і серпневі зустрічі відбулися у форматі онлайн.

Засідання інформаційної панелі 21.08.2023 року для директорів, заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти модерувала директор Прилуцького центру ПРПП Світлана Чернякова, яка розкрила нормативно-правову базу організації освітнього процесу в ЗЗСО, проаналізувала структуру 2023/2024 навчального року та навчально-методичне забезпечення освітнього процесу, зупинилась на питаннях організації безпечного освітнього середовища, впровадження Державного стандарту в 6 класах, проведення атестації та сертифікації педагогічних працівників, участь їх у професійних конкурсах та інше.

Директорка Центру презентувала створену центром професійного розвитку електронну базу поширення практичного досвіду педагогічних працівників закладів освіти м. Прилуки, якою педагоги можуть скористатися при атестації.

До участі в заході була запрошена начальник управління Державної служби якості освіти в Чернігівській області Тетяна Маханькова, яка ознайомила учасників заходу із тематикою загальнодержавних моніторингових досліджень, які будуть проведені у 2023-2024 навчальному році; питанням проходження педагогами Чернігівщини сертифікації; розкрила особливості інформаційно-аналітичної системи EvaluEd, міжнародного дослідження соціально-емоційних навичок (ДоСЕН); проінформувала про діагностичні тести на платформі ВШО, які допоможуть учителям з’ясувати рівень знань учнів; про результати загальнодержавного моніторингу щодо організації освітнього процесу з предмету «Захист України» та інше.

Директор центру професійного розвитку педагогічних працівників дякує пані Тетяні Маханьковій за тісну співпрацю із комунальною установою та закладами освіти м. Прилуки.

За результатами обговорення питань адміністрації закладів освіти були надані посилання на нормативно-правову базу щодо організації освітнього процесу в 2023-2024 навчальному році, посилання на рекомендації, розроблені працівниками Центру по підвищенню кваліфікації, самооцінюванню педагогічної діяльності, побудові власної індивідуальної траєкторії педагогічного працівника.