Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

On-line практикум вчителів інформатики

Опубликовано 08.05.2023

8 травня відбувся on-line практикум для вчителів інформатики міста, в  ході якого було розглянуто питання:

  • розробка критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів з інформатики;
  • як скласти навчальну програму на основі модельної.

Наталія Ведмідська, вчитель інформатики ліцею № 6, докладно зупинилася на технології складання критеріїв оцінювання різних видів робіт учнів з інформатики, презентувала складені колективом вчителів інформатики зазначеного закладу критерії практичних робіт учнів з інформатики.

Змістовно доповнив розповідь вимогами до викладання інформатики в 6-х класах, особливостями та труднощами Сергій Бондаренко, вчитель ліцею № 7, що бере участь у пілотному проєкті НУШ у 6-х класах.

Про вимоги й критерії щодо складання навчальних та авторських програм розповів консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Дмитро Клугман.

Наприкінці зустрічі присутні обмінялися власними наробками та думками з приводу піднятих питань та стосовно викладання інформатики відповідно до вимог Нової української школи.