Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Прилуцький центр ПРПП отримав подяку від Міністерства освіти і науки України та Київського регіонального центру оцінювання якості освіти

Опубликовано 27.09.2023

На поштову скриньку Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників надійшов лист-подяка від Міністерства освіти і науки України та Київського регіонального центру оцінювання якості освіти.

У листі на ім’я консультанта Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників Дмитра Клугмана, який є відповідальним за проведення  ЗНО (НМТ) в місті Прилуки, за підписом заступника Міністра зазначено:

«Міністерство освіти і науки України та Український центр оцінювання якості освіти висловлюють Вам та  Вашим колегам глибоку вдячність, що в цей непростий час всі ви знаходите в собі сили якісно реалізувати щоденні надскладні завдання функціювання системи освіти під час війни, створюючи передумови для щасливого майбутнього нашої держави. Саме завдяки такій проактивній позиції, яку показуєте Ви та Ваші колеги, підтримується наша спільна впевненість в тому, що ми подолаємо всі труднощі і, як писав геніальний Григорій Сковорода, створимо світ кращий, день веселіший».

Бажаємо Вам і Вашим колегам витримки й сил, щоб продовжувати виконувати свою високу місію, незважаючи на нинішні надзвичайно складні обставини, а також креативності й натхнення для втілення всіх творчих задумів, які сприятимуть підвищенню якості вітчизняної освіти. Упевнені, що завдяки єдності, гармонійній співпраці ми переможемо, бо сила Української держави – це синергійно помножена сила кожного її громадянина й кожної її установи чи організації.

Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників у  свою чергу щиро дякує за  підготовку та проведення в 2023 році національного мультипредметного тесту (далі – НМТ) відповідальним за тимчасові екзаменаційні центри директору Прилуцького ліцею № 1 імені Георгія Вороного Олені Рогальовій та директору Прилуцького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів № 10 (ліцей № 10) Юлії Зімбалевській, їхнім помічникам, старшим інструкторам та  інструкторам. А це 29 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти та Центру професійного розвитку педагогічних працівників, які  впродовж проведення тестування проявили неабияку стійкість і витривалість.

Окрема подяка директорам Ліцеїв №№ 6, 7, 13 (Дмитру Самозвану, Володимиру Зубу, Миколі Калюжному) та інтернет-провайдеру «ТІМ» (Дмитру Барнашу та Олександру Поломарчуку), які допомогли створити робочі місця для учасників НМТ, облаштовані персональними комп’ютерами та забезпечили безперебійне підключення до мережі Інтернет. 

Дякуємо Міністерство освіти і науки УкраїнитаКиївський регіональний центр оцінювання якості освіти за високу оцінку роботи педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти м. Прилуки та працівників Прилуцького центру ПРПП, які працювали в ТЕЦ під час проведення НМТ- 2023.

Працюємо далі!