Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Продуктивна та цікава зустріч з педагогами Ліцею № 5 щодо початку нового навчального року

Опубликовано 28.08.2023

28 серпня 2023 року директорка комунальної установи «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Світлана Чернякова зустрілась з педагогами Прилуцького ліцею  № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна.

В рамках консультативно-інформаційної зустрічі директор Центру опрацювала з педагогами закладу ряд питань, а саме: вдосконалення професійної майстерності та набуття професійних компетентностей у зв’язку із проходженням атестації за новим Положенням про атестацію, види атестації, порядок її здійснення, вимоги до присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань, повноваження атестаційних комісій.

Світлана Чернякова наголосила на відкритості та цифровізації атестації за новим положенням та порекомендувала під час атестаційного процесу використовувати платформу «Єдина атестаційна система(ЄАС) та створений центром професійного розвитку електронний ресурс «База поширення практичного досвіду педагогічних працівників закладів освіти м. Прилуки».

Також пані Світлана поділилася з педагогами закладу своїми враженнями щодо участі у Всеукраїнській  СЕРПНЕВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ 2023 «ОСВІТА ЄДНАЄ».   Вона розповіла про можливість відвідувати на свій вибір цікаві локації та панельні дискусії. Зокрема, дізнатися та взяти участь в обговоренні таких питань: відновлення та відбудова закладів освіти України; нові можливості, які чекають НУШ; важливість піклування про психічне та емоційне здоров’я педагогічних працівників; штучний інтелект в освіті; як цифровізується освіта в Україні; ознайомитись із результатами всеукраїнського дослідження результатів навчання учнів 6-8 класів під час війни та інше.

Зустріч із педагогами Ліцею № 5 відбулася у затишній атмосфері, було багато живого спілкування, педагоги ліцею ставили конструктивні запитання та мали змогу отримати максимум інформації.

Прилуцький центр ПРПП дякує директору Ліцею № 5 Наталії Бурлаку за замовлення даної послуги для педагогічних працівників закладу освіти.