Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Самовдосконалення та розвиток професійних навичок учителів міста

Опубликовано 19.06.2024

Ось і завершився навчальний рік. Оцінки виставлені, журнали та відомості успішностей оформлені, тому маємо час на самовдосконалення та розвиток професійних навичок.

По запиту вчителів закладів загальної середньої освіти міста Наталія Мосціпан, учитель хімії Прилуцького ліцею №2, на базі Ліцею № 6 провела майстер-клас для покращення ефективності засвоювання практичних вмінь по освоєнню графічного редактора Canva.

Дана програма дає можливість зробити уроки цікавими, живими. Учителі вчилися створювати інтерактивні презентації, інфографіку, робочі аркуші, ментальні мапи тощо, а також тренувалися створювати індивідуальні та групові проєкти, працювати з ресурсами Аі, вбудованими у Canva.

Дякуємо Наталії Вікторівні за надання освітніх послуг вчителям та адміністрації Ліцею № 6 в особі директора Дмитра Самозвана, заступникам директора Людмилі Риловій, Ірині Іценко та вчителю інформатики Станіславу Бурдюгу за комфортні та безпечні умови для роботи.