Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Сертифікація - шлях сміливих учителів

Опубликовано 20.07.2023

20 липня 2023 року відбулася онлайн-конференція для вчителів української мови «Сертифікація – шлях сміливих педагогів». Директорка Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників Світлана Чернякова розповіла про роботу установи щодо підтримки та стимулювання педагогів до участі в сертифікації, наголосила на позитивному результаті та іміджі сертифікації.

 Вчитель Прилуцького ліцею №14 Лариса Онищенко поділилася власним досвідом проходження даного випробування, порадила вчителям, коли та як краще зареєструватися та  підготуватися до сертифікації. 

Консультант Прилуцького ЦПРПП Ніна Лобода надала покрокову консультацію щодо проведення реєстрації для проходження сертифікації, про  підготовку необхідних для цього документів та матеріалів.

Сподіваємося, що надані поради та рекомендації стануть у нагоді нашим педагогам, які планують взяти участь у сертифікації. Побажаймо їм успіхів!