Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Спільний вебінар «Використання інтерактивних дошок (панелей) в освітньому процесі»

Опубликовано 01.11.2023

У рамках співпраці  між ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського та КУ «Прилуцький центр ПРПП» Прилуцької міської ради й відповідно до запитів прилуцьких вчителів 01 листопада 2023 року був проведений вебінар «Використання інтерактивних дошок (панелей) в освітньому процесі». На початку вебінару до присутніх звернувся організатор та модератор заходу Дмитро Клугман, консультант КУ «Прилуцький ЦПРПП» Прилуцької міської ради, який наголосив на необхідності проведення даного заходу відповідно до проведеного опитування та для розв’язання питань щодо практичного використання програмного забезпечення в освітньому процесі.

Спікерами виступали Дмитро Покришень – завідувач кафедри природничо-математичних дисциплін та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті, кандидат педагогічних наук, доцент, Андрій Сук – старший викладач, Максим Матюшкін – доцент, Павло Давиденко – старший викладач, Юлія Вовк – старший викладач.

Працівники кафедри природничо-математичних дисциплін та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті представили на розгляд присутніх:

  1. Загальні принципи використання мультимедійних панелей (Андрій Сук);
  2. LearningApps та особливості його використання (Максим Матюшкін);
  3. ClassRoomScreen зручність і переваги (Павло Давиденко);
  4. Система динамічної математики (Юлія Вовк).

Усі учасники вебінару (під час проведення було здійснено 80 підключень) отримають відповідні сертифікати про підвищення кваліфікації.

Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників щиро дякує фахівцям ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського за зміцнення зв’язків між установами та допомогу педагогам міста Прилуки.