Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Творча майстерня вчителів початкових класів продовжує свою роботу

Опубликовано 22.09.2023

21 вересня 2023 року в Ліцеї № 6відбулося засідання творчої майстерні вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти міста.

Консультант ЦПРПП Тетяна Караулова опрацювала з учасниками зібрання нові інструктивно-методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів початкової школи у закладах загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році.

Учитель початкових класів Ліцею № 6 Лариса Кизім провела майстер-клас з метою популяризувати досвід роботи з теми «Все, що потрібно для уроків – створюю сама за допомогою ІКТ». Педагогиня розкрила напрямок роботи з використання можливостей платформи Zoom на уроках під час дистанційного навчання. В ході таких уроків вона вміло поєднує різні форми роботи, в тому числі й упровадила проведення групової роботи. Діти з задоволенням об'єднуються в групи і виконують поставлені завдання, не знаходячись поруч, та по різні боки своїх ґаджетів, також підлаштувала свої презентації під використання їх як дошки на дистанційних уроках, що дало змогу проводити уроки, які ні чим не відрізняються від звичайних уроків, хіба лише тим, що діти знаходяться вдома, а не в класах.

Учасники творчої майстерні отримали позитивний досвід від спілкування.