Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Відбувся конкурс есе «Світ буде іншим. Ким я себе бачу в новій реальності»

Опубликовано 26.06.2023

З квітня по травень 2023 року у Центральному інституті післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України відбувся конкурс есе «Світ буде іншим. Ким я себе бачу в новій реальності», який був ініційований Центром психологічного консультування «Діалог» (керівник центру – професор Алла Москальова), що функціонує на кафедрі психології управління ЦІПО Університету. Метою конкурсу є формування у освітян віри у найкраще майбутнє своєї країни, моделювання новітніх стратегій оновлення освітнього процесу у повоєнний час, розвитку технологій збереження, підтримки й відновлення психічного, духовного, соціального здоров’я.

На конкурс було подано 44 роботи освітян з різних областей України. Серед авторів конкурсних робіт – керівники, викладачі, аспіранти, психологи.

На основі експертного оцінювання конкурсних робіт відповідно до вимог, визначених Положенням про конкурс есе у Центральному інституті післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти», конкурсною комісією визначено переможців, які нагороджені Дипломами І, ІІ, ІІІ ступеня та відзначено Сертифікатами за перемогу у відповідних номінаціях.

Психологи Прилук також брали участь у даному конкурсі та стали переможцями.

Дипломом І ступеня нагороджена Бенюх Тетяна, практичний психолог Прилуцького ліцею № 13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського Прилуцької міської ради Чернігівської області. Її есе «Набагато краще для людини – рухатися вільно» про психологію та школу, про те, яким має бути шкільний психолог – бути ключовим гравцем у забезпеченні фізичного та емоційного благополуччя здобувачів освіти у новій реальності.

Сертифікат, що засвідчує перемогу у номінації «Психологічна допомога людям в складних життєвих ситуаціях», отримала Огорілко Ірина, психолог КУ «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Прилуцької міської ради Чернігівської області. Її есе «Дуже особисте, але чим хочеться поділитися…» дуже емоційне, бо воно про пережите та відчуте.

Загалом конкурсні роботи були розподілені за такими номінаціями: «Сприяння розвитку психологічного, духовного та соціального здоров’я під час перебудови нашої країни у повоєнний час», «Збереження психічного здоров’я під час війни та повоєнний час», «Реалізація професійних планів на подолання викликів сьогодення», «Формування творчої активності особистості учасників освітнього процесу», «Вільні рівноправно творити майбутнє», «Жити у гармонії із собою», «Стійкість та відданість Батьківщині», «Свята моя незламна Україно…»

Вітаємо фахівців психологічної служби системи освіти Прилук з визнанням їхніх творчих доробків, з визнанням їхньої позиції як психологів.