Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Використання медіаресурсів на уроках природничо-математичних дисциплін та інформатики

Опубликовано 24.10.2023

В рамках декадника Прилуцького ЦПРПП «Медіаосвіта – вимога часу» 24 жовтня 2023 року для вчителів природничо-математичних дисциплін та інформатики закладів загальної середньої освіти міста було проведено Zoom-семінар ««Медіаосвіта як підґрунтя для викладання природничо-математичних дисциплін».

Консультант Прилуцького ЦПРПП Дмитро Клугман презентував вчителям рекомендації щодо проведення уроків з використанням медійного контенту, надав посилання на відповідні Internet-ресурси.

В ході семінару вчителі хімії, біології, інформатики, фізики та математики ліцею № 14 ділилися досвідом використання медіаресурсів на уроках.

Учитель хімії Людмила Желіба презентувала досвід щодо використання в роботі з сервісами learning Apps, Just Class, Інтерактивне навчання «Ранок» під час проведення уроків.

Тетяна Томилець продемонструвала використання програмних продуктів Kahoot! та Mozaik в ході підготовки та проведення уроків біології.

Лариса Гуріненко розповіла про створення власного контенту з допомогою сервісу Google сайти та продемонструвала розробку матеріалів для проведення уроків з предмету «Пізнаємо природу».

Вчитель інформатики зазначеного ліцею Дмитро Дяченко поділився власними напрацюваннями з використанням програмних продуктів Google Keep, Jamboard, Padlet, GCompris, Rabbit coding в ході підготовки до уроків з предмету.

Микола Симиряко, вчитель фізики та математики, продемонстрував доцільність та раціональність щодо використання на уроках сервісів Phet та GeoGebra.

В ході зустрічі було обговорено методи та засоби підвищення рівня медіаграмотності вчителів та учнів, не зважаючи на складні умови війни.