Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Вітаємо із врученням Премії імені Софії Русової!

Опубликовано 29.09.2023

Пишаємося і щиро вітаємо директора Прилуцького ліцею № 1 ім. Георгія Вороного Прилуцької міської ради Чернігівської області Олену Рогальову із заслуженим отриманням обласної Премії імені Софії Русової!

Винагородженні всі Ваші старання, пані Олено! Ви можете по праву собою пишатися.

Ви діловий, цілеспрямований директор лідер, який не тільки має, а й реалізує загальні компетентності, визначені професійним стандартом керівника закладу загальної середньої освіти. Ви створили в Ліцеї № 1 унікальну інформаційно-аналітичну систему управління, основою якої є самооцінювання закладу освіти.  Ви є постійним  ініціатором всього нового і сучасного, упровадження в закладі експериментальної та інноваційної діяльності.  Про Вас та педагогічний колектив Ліцею № 1 знає вся Україна, бо Ви неодноразово були учасником різноманітних Всеукраїнських конференцій, форумів, тренінгів, вебінарів, виставок навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні» та інших.

Ви, Олено Геннадіївно, проактивний та ініціативний директор, бо маєте низку перемог у Міжнародних та Всеукраїнських проєктах та конкурсах та значну кількість друкованих праць та статей у всеукраїнських виданнях та інтернет ресурсах.

Ви пройшли навчання та стали одним із перших освітніх експертів щодо проведення інституційного аудиту в закладах ЗЗСО в нашому місті, Ви офіційний тренер інтелектуальної антифейкової гри «НотаЄнота» від навчального курсу «НотаЄнота», який реалізується в рамках акселератора проєктів з протидії дезінформації Mediengeist, що імплементується у партнерстві Goethe-Institut в Україні з науково-популярним медіа Куншт.

Заклад, який Ви очолюєте, саме з Вашої ініціативи першим в місті  пройшов інституційний аудит та першим в Україні отримав високий рівень за всіма чотирма напрямками оцінювання й до сьогоднішнього дня є таким єдиним у Чернігівській області та одним із чотирьох закладів України. 

Ця нагорода насправді заслужена і Ви справді гідний лауреат цієї освітянської премії. Щиро радіємо можливості співпрацювати з Вами та педагогічним колективом Прилуцького ліцею № 1 ім. Георгія Вороного!

Нехай це визнання стане ще одним доказом Вашого таланту і здібностей. Нехай у Вашому житті на Вас чекає ще багато таких перемог.

З повагою працівники Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників.