Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Всеукраїнська серпнева конференція-2024

Опубликовано 20.08.2024

26 серпня (10:00-18:30) — Серпнева–2024!
Міністерство освіти і науки України проведе щорічну освітню конференцію, де разом із топовими спікерами й експертами розгляне ключові рішення, освітні трансформації та те, яким буде новий навчальний рік.
Долучитись до Серпневої ви зможете з будь-якого міста або країни, адже для всіх охочих буде доступною відеотрансляція!
На заході поговоримо про освіту як стратегію держави, навчання в умовах війни, відновлення доступу до освіти, реформу профільної середньої освіти, профтехи, позашкілля, а також про те, як цифровізується освіта в Україні. На вас чекає багато важливого й цікавого!
Незабаром на сторінці події розкажемо про спікерів, програму та про те, як долучитися до заходу.
Підписуйтеся, щоб не пропустити (для цього натисніть на картинку в цій новині)
Організація та проведення заходу здійснюється за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Швейцарсько-українського проєкту DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», що впроваджується в Україні консорціумом у складі ГО DOCCU та Цюрихського педагогічного університету за підтримки Швейцарії, а також Програми EGAP, що фінансується Швейцарією та виконується Фондом Східна Європа.