Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Консультативно-інформаційна сесія в Ліцеї № 10 та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 9

Опубликовано 23.12.2021

21 та 22 грудня 2021 року консультанти Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників продовжили консультативно-інформаційну сесію для педагогів Ліцею № 10 та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 9 за темою «Формувальне оцінювання в сучасній системі оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти».

Ніна Лобода надала консультацію педагогам щодо вибору модельних програм НУШ для 5 класу, наголосивши, що станом на сьогодні їх уже 87. Всі вони розміщені на сайті Центру професійного розвитку педагогічних працівників. Отже, є з чого вибрати і над чим працювати. Консультант акцентувала увагу педагогічних працівників на формувальному оцінюванні здобувачів освіти 5-11 класів, розкрила мету, характерні ознаки та принципи застосування формувального оцінювання, ознайомила вчителів з інтернет-сервісами та додатками, найпопулярнішими інструментами для розвитку взаємодії та самостійності, впровадження самооцінки та взаємооцінювання.

Тетяна Караулова обговорила з вчителями початкових класів методичні рекомендації щодо оцінювання результатів навчання учнів 1-4 класів ЗЗСО. Консультантка провела навчання з педагогами, розкривши алгоритми діяльності вчителя під час організації формувального оцінювання та розробки критеріїв оцінювання навчальних завдань разом з учнями; запропонувала техніки та прийоми формувального оцінювання, представила зразки свідоцтва досягнень учнів та листків самооцінювання діяльності здобувача освіти.