Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Що цікавого у четвертому випуску електронного видання Прилуцького центру ПРПП «Професійний вектор»

Опубликовано 30.12.2021

У грудні 2021 року вийшов четвертий випуск електронної газети «Професійний вектор», яку видає КУ «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Цього разу газета зроблена у синьо-блакитному кольорі, з новорічними листівками та побажаннями. На першій сторінці колектив Центру описує перший рік своєї діяльності у датах, у цифрах, у висновках. Для Центру це був рік становлення та напруженої роботи всіх працівників – від директора до секретаря.

Як і у попередніх номерах електронного видання, ми надрукували матеріали з досвіду роботи педагогічних працівників міста. Цього разу поділилися з читачами своїми надбаннями та роздумами про педагогічну діяльність як досвідчені педагоги ЗДО та ЗЗСО, так і зовсім молоді із позашкілля.

Сертифікація – це можливість педагогові перевірити і свої знання, і досвід, і витривалість. Це можливість самоствердитися. У 2021 році успішно пройшли сертифікацію троє вчителів початкових класів закладів освіти міста. Хто ці вчителі? Чим вони мотивували себе під час реєстрації на сертифікацію? Що було найважчим? Що приємно вразило? Про усе це наші читачі зможуть прочитати на третій сторінці газети.

У грудневому випуску автором нашого видання стала заступник міського голови Тетяна Шкуренко. Посадовиця розмірковує, яким бути ліцею у Прилуцькій громаді. Можливо, ця стаття матиме продовження в обговореннях наших читачів, як просто вчителів, так і керівників закладів загальної середньої освіти, даного питання, яке дійсно є актуальним для нашого міста.

У грудні Прилуцький центр ПРПП проводив анкетування серед педагогічних працівників міста. Мали за мету дізнатися оцінку своєї роботи за перший рік діяльності та запити, відповідно яких буде здійснюватися професійний та психологічний супровід прилуцьких освітян у 2022 році. З основними результатами опитування ми ознайомлюємо наших читачів на сторінках видання.

У кінці календарного року зазвичай ми підводимо певні життєві підсумки та будуємо плани на майбутнє. Про це психолог Центру пише у статті «Роздуми про те, що допомагає нам рухатися вперед».

Кросворд цього разу, звичайно ж, новорічний. Можливо, читачі  швидко відгадають слова кросворду. Головне – не це. Головне, і так було задумано, – вони повернуться в дитинство, де під Новий рік їх чекають намріяні дитячі подарунки!

Електронне видання «Професійний вектор» –   видання для педагогів і про  педагогів. Тож Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників запрошує успішних педагогів, які мають власний погляд на процес впровадження освітніх реформ, ділитися позитивним досвідом своєї професійної діяльності на шпальтах газети «Професійний вектор».

Читайте нас за посиланням http://pcprpp.uopmr.gov.ua/elektronna-gazeta-profesiyniy-vektor