Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

На гостині у дитячому будинку

Опубликовано 14.09.2023

13 вересня 2023 року на запрошення директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПРИЛУЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ «НАДІЯ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ пані Надії  Ющенко я вперше побувала в цьому закладі. Перше моє враження, коли я потрапила на територію закладу: чисте подвір’я, на якому багато квітів, кущів та дерев, серед яких є й чимало екзотичних видів. Таким же охайним та чистим є приміщення і в середині закладу. Групи, в яких знаходяться вихованці закладу, дітки від народження до 6 років, мають сучасне освітнє середовище.

Друге моє враження – це привітний колектив педагогів-вихователів закладу, які не шкодують своїх сил і старань та дарують дітям теплоту своїх сердець і світло посмішок.

Цю теплоту, щирість, привітність я відчувала протягом всього заходу і це було так приємно! Ми обговорили питання проведення атестації за новим Положенням, особливості підвищення кваліфікації, проведення самооцінювання педагогічної діяльності та побудову власної освітньої траєкторії педагога-дошкільника, визначили основні відмінності нового Положення. Більш конкретно я зупинилась на видах атестації, порядку її здійснення, вимогах щодо присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань, повноваженнях атестаційних комісій та порекомендувала під час атестаційного процесу використовувати платформу «Єдина атестаційна система (ЄАС).

Хочу подякувати директору установи пані Надії та її педагогам за живе, цікаве спілкування та сказати їм спасибі, за їхнє терпіння і розуміння, за їхню любов і проявлену чуйність, за доброту їхніх сердець і великодушність, за  чудове виховання, цікавий розвиток і захоплююче дозвілля дітей, які залишаються без батьківського піклування, особливо сьогодні, коли триває військова агресія рф проти нашої держави.

Директора комунальної установи «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Світлана Чернякова