Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

STEM-майстерня для педагогів ЗОШ І-ІІІ ст. № 13

Опубликовано 07.12.2022

7 грудня 2022 року на базі Прилуцької загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 імені Святителя Іоасафа Бєлгородського  працівниками Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників проведено  засідання STEM-майстерні «Практичний кейс та методичні рекомендації».

У роботі майстерні взяли участь педагогічні працівники природничої та математичної освітніх галузей та вчителі початкових класів.

Під час роботи STEM-майстерні директор центру Світлана Чернякова обговорила з педагогами школи актуальні питання розвитку та популяризації напрямів STEM-освіти, наголосила на формуванні у здобувачів освіти науково-дослідницьких навичок які передбачені  навчальними програмами нової  української школи.

Консультант Дмитро Клугман розповів про основні аспекти впровадження основ STEM-освіти в практику роботи вчителів природничо-математичних дисциплін, наголосив на конкретних Internet-ресурсах для застосування в практиці роботи вчителів цих галузей.

Консультант Тетяна Караулова ознайомила вчителів початкових класів з теми «STEM у Новій українській початковій школі» та залучила вчителів до дискусії щодо використання STEM-технологій з досвіду роботи.

Учасники STEM-майстерні  активно поспілкувалися, отримали  рекомендації щодо особливостей упровадження STEM-освіти в освітній процес у закладі загальної середньої освіти.

P.S. Працівники центру були задоволені не тільки спілкуванням з педагогами закладу, а й вражені відвідуванням виставки «Української хустки» в день Катерини-Санниці.