Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Березневий випуск 2023 року електронного видання Прилуцького центру ПРПП «Професійний вектор»

Опубликовано 06.03.2023

У березні 2023 року вийшов свіжий випуск електронної газети «Професійний вектор», яку видає КУ «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників». Приємно відзначити, що при підготовці дев’ятого випуску електронного видання, не ми шукали авторів статей, а автори самі знаходили нас. А це значить, що газета до вподоби нашим читачам, адже це можливість для педагогів не лише прочитати щось цікаве та корисне із царини прилуцької освіти, але й поділитися власними напрацюваннями та емоційними світлинами.

Тож який весняний випуск «Професійного вектора»? Звичайно, позитивний та життєстверджувальний. Це легко помітити уже з першої сторінки: «Так хочеться весни, а значить – оживаємо!»

Педагоги дошкілля, як і у всіх попередніх номерах, прочитають про позитивний педагогічний досвід своїх колег. Порадіють за них, занотують для себе щось цікаве у роботі з малюками.

Про інституційний аудит, пілотну сертифікацію для вчителів математики та української мови і літератури, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти, Всеукраїнський конкурс «Учитель року» читачі зможуть ознайомитись у різних статтях, у різному форматі, у різному стилі. Це буде цікаво. Особливо про «Учитель року – 2023».

Сподіваємося, що учителів початкової школи зацікавить матеріал про організацію дистанційного та змішаного навчання на платформі ClassDojo з досвіду його впровадження в одному із закладів освіти.

Хто такі і які вони – «сонячні дітки»? Про це стаття директорки Прилуцького Інклюзивно-ресурсного центру.

У Центрі творчості дітей та юнацтва відбулася цікава зустріч із молодою відомою і дуже талановитою художницею. На цю зустріч чекали майже рік – причиною того стала війна. Докладно у статті на сьомій сторінці.

У минулому номері ми розпочали роботу нової рубрики «Творчий ресурс», яка отримала схвалення від наших читачів. У березневому випуску знову надрукували поезію та прозу таємного автора. Творчість під настрій весни.

Освіта – галузь переважно жіноча. Педагогічні колективи відсотків на 90 складаються із жінок. Спробуємо розібратися, який він – жіночий колектив? Саме про це матеріал постійної рубрики «Психологічна підтримка».

Електронне видання «Професійний вектор» – видання для педагогів і про педагогів. Тож Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників запрошує успішних педагогів, які мають власний погляд на процес впровадження освітніх реформ, ділитися позитивним досвідом своєї професійної діяльності на шпальтах газети «Професійний вектор».

Читайте нас за посиланням http://pcprpp.uopmr.gov.ua/elektronna-gazeta-profesiyniy-vektor

 

КУ «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників»