Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Творча майстерня вчителів початкових класів «Використання сучасних інформаційних застосунків на уроках у початковій школі»

Опубликовано 07.03.2023

07 березня 2023 року в форматі ZOOM-конференції продовжила роботу творча майстерня вчителів початкових класів «Використання сучасних інформаційних застосунків на уроках у початковій школі», в рамках якої пропагували свої напрацювання вчителі початкових класів Прилуцького ліцею № 1 імені Георгія Вороного.

Олена Лісовець розкрила питання інтегрованого навчання за тематичними тижнями, що таке тематичне навчання, які існують моделі тематичного навчання. Вона поділилася досвідом, як обрати тему та спланувати тематичний тиждень; презентувала проведення тематичних тижнів у 2-4 класах Нової української школи.

Олеся Попенко презентувала роботу з дітьми з особливими освітніми потребами на уроках в початкових класах, навела приклади практичних завдань на уроках  української мови та математики. Вчителька поділилася наробками, як здійснювати необхідні адаптації в освітньому процесі в роботі з особливими освітніми потребами, надала рекомендації, як співпрацювати з батьками, із членами команди психолого-педагогічного супроводу.

Підводячи підсумок роботи методичної майстерні, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Тетяна Караулова окреслила подальші напрямки діяльності вчителя щодо використання сучасних інформаційних застосунків на уроках у початковій школі.

Тематика зустрічі була актуальною і спонукала учасників до подальшої творчої роботи.