Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Педагогічний брифінг вчителів географії

Опубликовано 07.03.2024

6 березня 2024 року відбувся педагогічний брифінг вчителів географії «Досвід викладання географії в 7-му класі за модельною навчальною програмою (автори Запотоцький С.П., Карпюк Г.І., та інші.)».

Консультант Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників Дмитро Клугман ознайомив учасників зібрання з останніми on-line надходженнями з географії, які можна використовувати в ході викладання предмета.

Учитель географії Ліцею № 7 Тетяна Дуденок, яка здійснює пілотування, розповіла присутнім про особливості викладання географії в 7-х класах; проблеми, що виникали під час викладання географії в НУШ та способи їх вирішення. Було продемонстровано технічні засоби, якими обладнано пілотовані кабінети, продемонстровано їх технічні можливості.

Учасники заходу в ході активної дискусії обговорили актуальні питання викладання географії в 6-х класах та перспективах роботи в наступному навчальному році.