Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Засідання клубу «The best English teachers»

Опубликовано 05.03.2024

5 березня 2024 року вчителі іноземної мови зібралися на засідання клубу «The best English teachers», в ході якого відбувся семінар-практикум «Особливості викладання іноземної мови в 7 класі».

Консультант Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників Ніна Лобода наголосила, що в цьому навчальному році НУШ закінчує роботу в адаптаційному циклі, а з нового навчального року розпочинається цикл базового предметного навчання.  А це значить, що вимоги до обов’язкових результатів навчання учнів у мовно-літературній (іншомовній) галузі та орієнтири для оцінювання  вагоміші та складніші.

Прилуцький  заклад  загальної середньої  освіти І-ІІІ ступенів №7 (ліцей №7) бере участь у пілотному проєкті з апробації освітніх програм з реалізації Державного стандарту Нової української школи. Педагоги цього закладу працюють в 7 класі за програмами НУШ. Саме тому  своїми надбаннями роботи із семикласниками поділилися  вчителі  Вікторія Каліш і Роксолана Радченко. Вони розповіли, як втілюють в практику виконання програми, за якими підручниками навчають учнів, які посібники використовують, як на практиці працюють з мультимедійним комплексом, які застосунки та платформи мають місце під час проведення уроків.

Антоніна Логінова, вчитель іноземної мови Прилуцького ліцею №14, презентувала цілий ряд платформ, які активно використовує в своїй роботі.

Відрадно, що педагоги міста могли побачити, як на практиці працювати з тією чи іншою платформою чи застосунком.