Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Замовлення консультаційЗамовлення консультацій

Консультацію можуть замовити працівники закладів освіти м.Прилуки



Анонси подій

Опублікувати в соціальних мережах

Відвідування сайту

Комунальна установа "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Прилуцької міської ради Чернігівської області

Сучасні підходи до аналізу та самоаналізу уроку

Опубликовано 14.03.2024

13 березня 2024 року відбувся онлайн семінар-практикум для вчителів з інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут» з теми «Сучасні підходи до аналізу та самоаналізу уроку».

В теоретичній частині семінару консультант Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників Тетяна Караулова для учасників розкрила питання про те, навіщо потрібен аналіз та самоаналіз уроку та презентувала вчителям різні форми аналізу і самоаналізу уроку.

Якість і ефективність уроку залежить від уміння вчителя аналізувати  свої й чужі успіхи та помилки. Тому важливим  елементом педагогічної творчості є аналіз і самооцінка власного уроку. Це питання висвітлили в практичній частині семінару Людмила Макарова, вчитель Прилуцького ліцею № 1 ім. Вороного, здійснивши самоаналіз уроку з інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут» у 5 класі з теми «Бути людиною», та Євдокія Бих, вчитель Прилуцького ліцею № 9, яка провела самоаналіз уроку з інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут»  у 6 класі з теми «Звички  і здоров’я. Тютюн, алкоголь і здоров’я».

Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників дякує Людмилі Макаровій та Євдокії Бих за співпрацю і бажає подальших творчих злетів.